Over ons

Automaterialensupermarkt

Wat is AutoMaterialenSupermarkt?

AutoMaterialenSupermarkt is een webshop voor alles op het gebied van auto-onderdelen, gereedschappen en toebehoren.

Wij leveren alles wat op, aan, in of onder een auto zit. Máár alleen die producten die op het moment snel en goed leverbaar zijn tegen een aantrekkelijke prijs. Onze voorraad kan dus snel veranderen als spullen schaars worden. Met name in bepaalde seizoenen gaan sommige artikelen harder in verkoop dan anders.

Broertje/zusje

AutoMaterialenSupermarkt komt voort uit Bandensupermarkt. Dit is een website die ook door ons is opgericht. Deze site gaat zich alleen op de verkoop van autobanden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s richten.

Toch is er op deze website iets van banden en velgen te vinden. Via de knop Velgen & Banden kom je in deze rubriek. Hier is de mogelijkheid om zomer-, winter- of allseasonbanden te zoeken. Makkelijk veilig en snel.

De voorraad die je hier ziet is een andere voorraad dan die van de Bandensupermarkt. Dit omdat ze vanuit verschillende magazijnen werken. Hierdoor kunnen dus voorraad en prijs verschillen.

Velgen

Hier is ook een grote voorraad velgen beschikbaar. Zowel stalen velgen als Licht Metalen velgen. Ook Hybridrad velgen zijn hier te bestellen. Dit is een alternatief voor stalen velgen, maar wel met de look van een Licht Metalen wiel.

Merken

We kunnen bijna alle merken leveren omdat we totaal onafhankelijk zijn, en dus met iedereen zaken kunnen doen. Wel proberen we kwaliteit te leveren met merken waar we achter kunnen staan. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook beschikbaarheid en kwaliteit.

Beurtset Toyota Yaris 1.0 2010>
AEZ Panama

Waar staan we bij AutoMaterialenSupermarkt voor?

Onze missie

We proberen autorijden betaalbaar te houden en doen door over de hele wereld naar voordeeltjes te zoeken.

Hoe doen we dat?

Door iedere dag goed te kijken wat er in de branche speelt en hier direct op in te spelen

Wat is jouw voordeel?

We werken met een klein team en houden onze kosten laag. We versturen alles rechtstreeks vanuit de grote magazijnen van fabrikanten en grossiers. Hierdoor is er wéér een schakel er tussenuit. Immers we hoeven niet eerst bij ons de goederen te ontvangen en dan weer verder te sturen. Er gaat dus minimaal één keer transport af, maar ook de kosten van magazijnen, transportkosten, personeel en handling. Dat voordeel merk je in de prijzen.

Onze kwaliteiten

Paul in Rome
Paul Hoven

Oprichter/Eigenaar

Met meer dan 20 jaar ervaring helemaal thuis in de Automotive-branche

Ford
Automaterialen, banden, velgen

Alle merken

Wij proberen alles te leveren wat op, aan of in een auto zit. Is iets niet zichtbaar in de shop bel of mail ons en we gaan zoeken

Logo AMS
levering vanaf de bron

Kosten besparend

Snelle levering vanaf fabrikant of groothandel naar jou als gebruiker, zonder tussenhandel dus minder kosten

Kassa
zeer betaalbaar

Veilig betalen

Bij ons zijn er verschillende betaalmogelijkheden, allemaal veilig en vertrouwd. Zelfs achteraf betalen is mogelijk

Klant ervaringen

Enkele Cijfers

0 +
Banden uit voorraad leverbaar
0 +
Verschillende Merken
+
Jaren ervaring in deze branche
+
Besparing op transportkilometers