Betaling & Verzending

Betaling van bestellingen

Bij AutoMaterialenSupermarkt kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal (Nederland)
  • Klarna achteraf betalen (buiten Nederland niet mogelijk voor de velgenshop)
  • PayPal

Om de orders snel te kunnen verwerken is er de mogelijkheid om online af te rekenen. Bestellingen worden hierdoor sneller verwerkt, en kunnen hierdoor nog dezelfde dag verzonden worden.  

Nieuw bij AutoMaterialenSupermarkt is achteraf betalen via Klarna. Nu m.i.v. 14 juli 2020 ook voor België beschikbaar.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Jij shopt online en bepaalt hoe je betaalt.

Welke betaalmethode je ook kiest het is altijd veilig en vertrouwd.

iDeal groot Klarna grootPayPal groot
 

Verzending van bestellingen

Nadat de betaling is ontvangen worden de bestellingen aan je verzonden. Orders waarvan de betaling en de bevestiging voor 15.00 uur binnen zijn worden dezelfde dag verwerkt en verzendklaar gemaakt. De levering is binnen 24-48 uur. Bestellingen worden meestal geleverd via DPD, die vaak al de volgende werkdag uitleveren. Afhankelijk vanuit welk magazijn de goederen komen kan er ook een andere vervoerder ingezet worden.

Verzending is gratis  vanaf €75 orderwaarde.