MSW

MSW

Deze wielen zijn de belangrijkste elementen die een auto kenmerken en vormen het contactpunt tussen voertuig en asfalt. Ze moeten veilig, stabiel en klaar voor elk wegdek zijn. MSW-lichtmetalen velgen zijn uitmuntend in termen van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze combineren een verfijnd ontwerp met een zeer betaalbare prijs.

Of het evenement een belangrijke afspraak is of een uitstapje buiten de stad, waarden als design, veiligheid, plezier en gemoedsrust tijdens het rijden beginnen direct bij de keuze van de wielen voor je auto. Wielen zijn tegelijkertijd een veiligheidskenmerk en een designelement dat het uiterlijk vn je auto kan verbeteren. Alle lichtmetalen velgen van MSW zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Italië. Zowel in de zomer als in de winter, onder alle weersomstandigheden, zullen MSW-velgen bij je zijn en onderscheiden met hun stijl.

Dit merk heeft vier hoofdgroepen waar alle modellen zijn onderverdeeld.

AllSeason, Avant Garde, Urban Cross en OffRoad/Van. Iedere categorie heeft zijn eigen specifieke wielen voor de groep waar ze onder vallen.

Enkele modellen

Model 19 AllSeason is het eerste wiel van Sparco Wheels met mesh design. Pro Corsa is een technologisch wiel met een sportieve look, perfect voor rijders die prestaties willen. Leverbaar in twee kleuren Matt Dark Titanium en Full Silver, in 17″ en 18″.

MSW 41 een wielontwerp met een dynamisch effect en robuust, gemaakt voor middelgrote en grote SUV’s. Onder andere gemaakt voor BMW X-serie, Audi Q-serie en Land Rover

Resultaat 1–9 van de 1748 resultaten wordt getoond