MSW Italian Design

MSW Logo

MSW by OZ Italian Design

MSW Italian Design

MSW Italian Design is het eerste merk dat in de vroege jaren 80 door OZ werd gedistribueerd. Dit merk staat synoniem voor kwaliteit, superieur design en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

MSW wielen zijn TÜV-gecertificeerd en dankzij het grote aantal toepassingen en stijlen het perfecte antwoord in alle seizoenen en klimaten.

Wielen zijn de belangrijkste elementen die een auto kenmerken en vormen het contactpunt tussen voertuig en asfalt. Ze moeten veilig, stabiel en klaar voor elk wegdek zijn. MSW-lichtmetalen velgen zijn uitmuntend in termen van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze combineren een verfijnd ontwerp met een zeer betaalbare prijs.

Of het evenement een belangrijke afspraak is of een uitstapje buiten de stad, waarden als design, veiligheid, plezier en gemoedsrust tijdens het rijden beginnen direct bij de keuze van de wielen voor je auto. Wielen zijn tegelijkertijd een veiligheidskenmerk en een designelement dat het uiterlijk van je auto kan verbeteren. Alle lichtmetalen velgen van MSW Italian Design zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Italië. Zowel in de zomer als in de winter, onder alle weersomstandigheden, zullen MSW-velgen bij je zijn en onderscheiden met hun stijl.

Er is een zeer ruime keuze velgen voor ieder voertuig.

MSW 74

4 Categorieën

MSW Italian Design is onderverdeeld in vier groepen die ieder een eigen pagina hebben met een weergave van het complete programma.
De vier Categorieën zijn:

  1. Avant Garde
  2. Urban Cross
  3. OffRoad/Van
  4. AllSeason

Hieronder staan 4 links naar de betreffende pagina’s. 

Hierna is er de link naar de Configurator van OZ/MSW & Sparco waarmee alle modellen onder de auto te plaatsen. Voor een prijs op maat even bellen naar 06- 38 40 30 38 of een mailtje naar [email protected] of naar [email protected] , dit is onze andere website. 
Configurator