MSW 19 Van

MSW 19 Van

MSW 19 Van OffRoad/Van

Dit is de nakomeling van de tijdloze MSW 19 en is speciaal gemaakt voor bedrijfswagens, die ook steeds vaker recreatief gebruikt worden. Deze versie behoudt de strakke, elegante lijnen van het origineel en is gemaakt voor de zware lasten die doorgaans door bestelwagens worden gedragen

Product Details

Model: Monoblock
Design: 5 spaken
Kleuren: Full Silver, Matt Black

Eigenschappen:

tpmsrun flatwinter proof

Certificaten:

tuvnadviajwl
Boutgaten: 5
Inchmaten: 16″

Prijzen & maten Full Silver

6.5×16 €119.00

Matt Black

6.5×16 €123.00

Prijzen zijn per stuk inclusief BTW. Gratis verzending bij afname van een compleet set van 4 velgen. Montagekits worden indien nodig gratis meegeleverd bij de velgen.

Voor vragen en/of informatie over velgen kun je bellen met 085-020 1856, of mailen [email protected]. Ook de chatfunctie rechtsonder is snel in gebruik.

Velgen Informatie

Configurator:

Via deze configurator kun je makkelijk via automerk, model en bouwjaar je auto kiezen. Hierna kun je op diverse manieren velgen onder je auto plaatsen om te zien hoe het eruit kan gaan zien.
Via de volgende link kom je bij de OZ/MSW Velgen-configurator: Velgen Configurator

Kom je er niet uit dan kun je ons via onderstaande manieren bereiken om nadere informatie te krijgen.

Voor informatie over deze velgen zijn er drie mogelijkheden te weten:

  • chatten met ons kan rechts-onderaan de website, dit kan tussen 8.30 en 17.00 uur op werkdagen
  • bellen met ons via telefoonnummer 085- 020 1856
  • Email naar [email protected], als je mailt graag kenteken, of autogegevens en de velgen die je wilt, ook de inchmaat is belangrijk.

We kunnen ook prijzen geven voor andere merken velgen zoals AEZ, DEZENT, DOTZ, RC Design en Brock Design. Ook allemaal topkwaliteit die we gunstig kunnen leveren. Ook met daarbij Zomerbanden, AllSeasonbanden of Winterbanden.